در سالهای اخیر رشد قابل توجهی در عرصه تجارت الکترونیک مشاهده شده است. هر روزه تجارتهای گوناگون کوچک و بزرگ راه خود را به این عرصه پیدا میکنند و به فعالیت میپردازند. دلیل اصلی این رشد، وجود فروشگاه سازهای هستند که با استفاده از این فروشگاه سازها صاحبان تجارت میتوانند بدون هیچ هزینهای کار خود را در دنیای تجارت الکترونیک آغاز کنند. در این مقاله 8 فروشگاه ساز برتر رایگان را به صورت خلاصه معرفی خواهیم کرد.
1- فروشگاه ساز Magento Open Source
فروشگاه ساز مجنتو یکی از شناختهشدهترین و قدرتمندترین فروشگاه سازها در سطح جهانی است. شرکتهای بزرگی همچون Nike و Samsung از نسخه Enterprise (نسخه غیر رایگان فروشگاه ساز) این فروشگاه ساز استفاده کرده و فروشگاههای الکترونیک خود را به وجود آوردهاند.
صاحبان تجارت کوچک و متوسط میتوانند از نسخه رایگان این فروشگاه ساز استفاده کنند و فروشگاه الکترونیک مورد علاقه خود را به وجود آورند. به رغم رایگان بودن، این فروشگاه ساز امکانات فراوانی را برای مدیریت فروشگاههای آنلاین فراهم میآورد. از جمله این امکانات میتوان به طراحی پاسخگو (responsive design)، سرعت بالا در بارگذاری صفحات، پشتیبانی از چند-زبانی، چند-ارزی، چند-فروشگاهی و پشتیبانی از ترفندهای SEO نام برد.
از قابلیتهای مهم مجنتو میتوان به منبع باز (Open Source) بودن این فروشگاه ساز اشاره کرد که باعث میشود این فروشگاه ساز از انعطافپذیری و پشتیبانی بالایی برخوردار شود.
2- فروشگاه ساز WooCommerce
فروشگاه ساز ووکامرس یک افزونه رایگان برای پلتفرم WordPress است که به صورت گستردهای در دنیا استفاده میشود. این فروشگاه ساز با انعطافپذیری و قابلیت شخصیسازی بالا یک انتخاب مناسب برای اکثر صاحبان تجارتهای کوچک و بزرگ است که قصد ورود به دنیای تجارت الکترونیک را دارند.
این فروشگاه ساز امکانات فراوانی مانند درگاههای پرداخت مختلف، تنظیمات کنترل مالیات، تنظیمات کنترل ارسال، بررسی موجودی انبار و سیستم کوپون تخفیف را در اختیار کاربران خود قرار میدهد.
یک قابلیت منحصر به فرد ووکامرس این است که صاحبان تجارت میتوانند برای فروشگاه خود برنامه تلفن همراه (اپلیکیشن) ایجاد کنند. این امر با استفاده از افزونه جداگانه برای فروشگاه ساز امکانپذیر خواهد بود.
با این حال بزرگترین امتیاز ووکامرس، بزرگترین نقطه ضعف این فروشگاه ساز نیز است. این فروشگاه ساز فقط برای اشخاصی که در زمینه وردپرس فعالیت میکنند گزینه مناسبی است.
3- فروشگاه ساز PrestaShop
فروشگاه ساز پرستاشاپ یک فروشگاه ساز رایگان است که برای تجارتهایی که کار خود را تازه شروع کردهاند مناسب است. این فروشگاه ساز با مجموعه قابل قبولی از افزونهها و قالبهای در دسترس، انتخاب مناسبی برای تجارتهای کوچک است.
نصب و راهاندازی این فروشگاه ساز نیاز به کمی زمان دارد و صاحبان تجارتی که از این فروشگاه ساز استفاده میکنند بر این باورند که قابلیتهای شخصیساز پرستاشاپ محدود است و برای افزایش این قابلیتها نیاز بهصرف هزینه وجود دارد.
4- فروشگاهساز Drupal Commerce
فروشگاهساز دروپال کامرس یک مورد دیگر از فروشگاه سازهای رایگان است که بر پایه دروپال ساخته شده است.
از قابلیتهای این فروشگاه میتوان به پشتیبانی از چند-زبانی، چند-ارزی، سیستم مدیریت هوشمند، سبد خرید آسان و فرایند تکمیل خرید اشاره کرد.
همچنین دروپال کامرس به صورت پیشفرض با چندین افزونه کاربردی ارائه میشود.
5- فروشگاه ساز OpenCart
فروشگاه ساز اوپنکارت یک گزینه مناسب برای تجارتهای استارتآپ (startups) است که کار خود را به تازگی شروع کرده و از ترفندهای برنامهنویسی سررشتهای ندارند. این فروشگاه ساز بر اساس زبان PHP طراحی و توسعه پیدا کرده است.
از امکانات اوپنکارت میتوان به پشتیبانی از چند-زبانی، چند-ارزی، پشتیبانی از هشت روش ارسال مختلف و پشتیبانی تا 20 درگاه پرداخت متفاوت اشاره کرد.
6- فروشگاه ساز osCommerce
فروشگاه ساز اواسکامرس یکی از قدیمیترین فروشگاه سازهای موجود است که بیش از 20 سال در بازار موجود است. عمر طولانی این فروشگاه ساز باعث شده تا مجموعه بزرگی از افزونهها و قالبها به همراه کاربران و همکاران حرفهای در اختیار صاحبان تجارت باشد.
این فروشگاه ساز قابلیتهای فراوانی در امر شخصیسازی ظاهری و تواناییهای کاربردی در اختیار کاربران خود قرار میدهد.
یکی از نقاط ضعف قابل توجه این فروشگاه ساز، قدیمی بودن تکنولوژیهایی است که در روند توسعه آن استفاده شده است.
7- فروشگاه ساز VirtueMart
همانطور که فروشگاه سازهای ووکامرس و دروپال مختص به پلتفرمهای وردپرس و دروپال هستند، فروشگاه ساز ویرچومارت نیز مختص پلتفرم جوملا (Joomla) است.
ویرچومارت قابلیتهای زیادی را در اختیار کاربران خود قرار نمیدهد ولی تمام نیازهای اساسی به منظور راهاندازی یک فروشگاه الکترونیک در این فروشگاه ساز وجود دارد.
نقطه قوت این فروشگاه ساز همخوانی داشتند با ترفندهای سئو (SEO-friendly) است. ویرچومارت باعث میشود تا فروشگاههای ساخته شده در رتبههای مناسبی در جستجوهای موتورهای جستجوگر قرار بگیرند.
8- فروشگاه ساز nopCommerce
فروشگاه ساز ناپکامرس به مدت 10 سال در بازار وجود داشته و همواره در حال بهروزرسانی است. نزدیک به بیش از 35 نسخه از این فروشگاه ساز ارائه شده که به صورت رایگان قابل دریافت هستند.
ناپکامرس بر اساس تکنولوژی قدرتمند و به روز ASP.net Core که توسط شرکت شناخته شده Microsoft ارائه شده، طراحی و توسعه پیدا کرده است. این امر سبب شده تا فروشگاه ساز ناپکامرس با بهینگی قابل توجهی فعالیت کند.
ناپکامرس با در اختیار داشتن مجموعه بزرگی از همکاران حرفهای و کاربران فعال، دارای تعداد قابل توجهی افزونه و قالب است تا تمام نیازهای کاربردی و ظاهری فروشگاه کاربران خود را رفع کند.
از امکانات پیشفرض این فروشگاه ساز میتوان به پشتیبانی از چند-فروشگاهی، چند-زبانی، چند-ارزی، چند-فروشندگی، سیستم مدیریت موجودی انبار، سیستم اعمال تخفیف و تعریف کوپون، فرایند تکمیل خرید سریع (تک صفحهای)، پشتیبانی از ترفندهای سئو (SEO) به منظور افزایش رتبه در نتایج جستجو موتورهای جستجوگر، سیستم وب سرویس ایپیآی (web services API) و... اشاره کرد.
یکی دیگر از مزایای استفاده از تکنولوژی ASP.net Core این است که امکان ساخت برنامههای تلفن همراه (اپلیکیشن) برای فروشگاههای ناپکامرس با هزینه بسیار اندک قابل انجام است.
ناپفارسی با در اختیار داشتن تیم متخصص در زمینه فروشگاه ساز ناپکامرس و تجربه قابل توجه در امر پیادهسازی فروشگاه، طراحی و توسعه افزونه و قالب، شخصیسازی فروشگاه ساز و بازبینی و اصلاحات فروشگاههای پیادهسازی شده خدمات خود را جهت راهاندازی فروشگاه اینترنتی در اختیار صاحبان تجارت قرار خواهد داد. جهت دریافت مشاوره رایگان با ما تماس برقرار کنید.